Huisdier mee
Zoek & Boek - alle parken -

Campings met privé sanitair bij Molecaten

Luxe kamperen op een camping met comfortpluskampeerplaatsen

Bij Molecaten kun je op vier campings luxe kamperen met een privé sanitaire unit. We noemen dit type kampeerplaatsen comfortplusplaatsen.

Kamperen voor twee of kamperen met kinderen wordt wel erg aangenaam als je kiest voor een extra luxe kampeerplaats: de comfortplusplaats! Deze luxere optie is inclusief je eigen sanitair. Op Molecaten campings WaterbosWijde Blick en Landgoed Ginkelduin staat een privé sanitaire unit op de kampeerplek. Op Molecaten camping Rondeweibos maak je gebruik van een eigen privé sanitaire unit in het sanitairgebouw. Het privé sanitair beschikt altijd over een douche, toilet en wastafel. Verder ben je op de kampeerplaats van alle gemakken voorzien, denk aan water, riool, elektra 10 ampère en CAI.

Geen eigen tent of caravan om in te kamperen?

Kies dan voor het gemak van huren met de sfeer van kamperen! Onze chalets met veranda en luxe safaritenten (beide met eigen sanitaire voorzieningen) staan altijd op een veld met veel speelruimte in de buurt. Wens je meer privacy, boek dan een vakantie of weekendje weg in een vakantiehuisje.

Luxe kamperen op een Molecaten camping? Bekijk hier alle comfortplusplaatsen en boek online!

Na een vakantie op dit park in Leersum ben je beslist ‘verliefd’ op deze regio! Bezoek de kastelen en doorkruis het gebied per mountainbike. De comfortplusplaatsen liggen op prachtige zonnige kampeervelden met altijd een speeltoestel voor (klein)kinderen in de buurt en de beschutting van het bos. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk en boek

Kom strand-hoppen in Renesse, Zeeland! Bij Wijde Blick vind je fantastische familie-, natuur- en watersportstranden. De comfortplusplaatsen liggen mooi gesitueerd op open velden met kleuterspeelplaats. Huisdieren toegestaan.

Bekijk en boek

Het Voornes Duin en het strand zijn hier bij Rockanje hét speelparadijs voor kinderen. De comfortplusplaatsen liggen mooi gesitueerd op open velden met groen rondom. In het voor- en najaar is Waterbos de plek voor rustzoekers. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk en boek

Een heerlijke plek voor liefhebbers van duin, strand en zee. Rondeweibos ligt namelijk direct achter het Noordzeestrand in het prachtige Voornes Duin. Een comfortplusplaats op Rondeweibos is een comfortplaats met eigen privé sanitaire unit (douche, toilet en wastafel) in het sanitairgebouw, op loopafstand. Huisdieren toegestaan.

Bekijk en boek