Watersport & waterpret op vakantie!

Boek een vakantie naar het Veluwemeer, Brielse Meer of Waterspeelpark Splesj

Voor liefhebbers van watersport en/of waterpret is er grote keus bij Molecaten! Watersporters beleven een heerlijke tijd op onze campings en vakantieparken aan het Veluwemeer of Brielse Meer. Op ons park aan het Veluwemeer vind je ook een zeilschool. Zin om het zeilen en/of surfen echt onder de knie te krijgen, dan is dit het perfecte vakantieadres voor jou. Liefhebbers van wind- en kitesurfen moeten beslist eens afreizen naar Maasvlakte 2 (nabij Kruininger Gors).

Waterspeelpark Splesj op Molecaten Park Bosbad Hoeven (tussen Breda en Roosendaal) is het grootste, leukste en meest spectaculaire waterspeelpark van Nederland en België. Voor waterpret moet je absoluut een vakantie of weekendje weg naar deze camping in Brabant boeken.

Voordeelacties


Bekijk ook: Chalet met watersport en waterpret Ingerichte tent met watersport en waterpret Kampeer cabin met watersport en waterpret Huurcaravan met watersport en waterpret Kamperen met watersport en waterpret Camperplaats met watersport en waterpret

Watersport & waterpret campings en vakantieparken

Flevostrand

Veluwemeer

Met gezellig Harderwijk aan de overkant, Walibi om de hoek, restaurant met uitzicht over het water, jachthaven met zeilschool én bootverhuur, is er geen moment voor verveling. Vergeten we bijna het zwembad! Huisdieren toegestaan.

Bekijk park

Bosbad Hoeven

West-Brabant

Zin in iets spectaculairs? Op dit park in Hoeven (bij Breda) ervaar je ongekende waterpret op Splesj! Geniet er ook van de Biesbosch, lekkere streekproducten en treed in de voetsporen van Van Gogh. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk park

Kruininger Gors

Brielse Meer

Sinds 1948 genieten gezinnen uit de stad al van een buitenhuisje op dit vrolijke vakantiedorp aan het Brielse Meer in Oostvoorne. Ook interesse in zo’n 2e thuis? Kom de vaste plaatsen en occasions bekijken. Huisdieren toegestaan op perceel Bosland.

Bekijk park