Molecaten Park Wijde Blick

Camping en vakantiepark in Renesse, Schouwen-Duiveland, Zeeland

Voorbij het polderland wacht de zee!

Op 1.500 meter van de langgerekte Zeeuwse stranden bij Renesse ligt Molecaten Park Wijde Blick met prachtig verzorgde kampeervelden, luxe chalets én een binnenzwembad. Buiten zwemmen doe je fijn in zee. Het is een top vakantiebestemming voor wie wil genieten van de Zeeuwse natuur (de vogelboulevard ligt ten zuiden van het park!) én de gezelligheid van een bruisende familiebadplaats. Zonnehoed en verrekijker kunnen beide mee!

Voor iedere kampeerder is er op deze camping in Renesse een passende kampeer- of camperplaats. Kom je kamperen met kinderen? Een speeltuintje voor kleuters vind je altijd in de buurt en in het sanitairgebouw is gedacht aan faciliteiten voor baby’s en kinderen! Liever iets huren op onze camping dichtbij zee? Reserveer één van onze mooie chalets (met of zonder veranda). 

Huisdieren zijn op Molecaten Park Wijde Blick toegestaan bij kamperen en in chalet WeideklokjeWatersnip en Fluitenkruid.

Onze vakantietips

Dat is een heel goed idee. Ons park heeft een fantastische ligging, je zult het er heerlijk vinden. Bekijk snel de laatste beschikbaarheid en boek online. Tot snel!

Kom deze zomervakantie strand-hoppen in Renesse! Tussendoor een plons in ons zwembad, meedoen met de animatie of genieten in een Zeeuws dorpje is ook fijn.

Dan heb je het super luxe voor elkaar. Want op onze camping is er altijd nog wel een plekje voor jullie caravan of tent te vinden. Geniet van die vrijheid en flexibiliteit!

De maand september heeft vaak nog zomerse temperaturen voor ons in petto. Je kunt dus nog volop genieten van het buiten zijn. Geen tijd voor een lange vakantie? Verwen jezelf dan met een weekendje weg.

Maak alvast vakantieplannen voor een weekend weg in november, tijdens de feestdagen of een winters tussendoortje. Je profiteert van 8% snelle beslissers korting als je 3 maanden vooruit reserveert!

Molecaten logo

Wijde Blick

Lagezoom 23

4325 CP Renesse