WiFi op Molecaten campings en vakantieparken in Nederland

Gratis Molecaten WiFi voor toeristische gasten

Basisplaats kamperen Molecaten Park Noordduinen 07 Ook al is het vakantie; we willen toch allemaal 'bereikbaar' blijven of juist het gemak van het internet kunnen gebruiken tijdens een vakantie. Op alle Molecaten parken kun je als toeristische gast* daarom gebruikmaken van gratis Molecaten WiFi.

Op Molecaten parken ’t Hout, Het Landschap, Kuierpad, De Leemkule, De Koerberg, Flevostrand, Landgoed Ginkelduin, Noordduinen, Waterbos, Rondeweibos en Bosbad Hoeven ontvang je de inloggegevens per e-mail (3 dagen voor aankomst) en is de informatie terug te lezen op de welkomstinformatie bij aankomst.

Op Molecaten parken De Agnietenberg, Landgoed Molecaten, Wijde Blick, Waterdunen en Hoogduin ontvang je per e-mail en SMS de informatie voor het inloggen op het WiFi-netwerk.

Bij gebruik van het Molecaten WiFi-netwerk zijn onze WiFi-algemene voorwaarden van toepassing.

* voor gasten met een vaste staanplaats bieden wij internet via een eigen WiFi-netwerk aan (n.v.t. op De Leemkule en Landgoed Molecaten).

Disclaimer: 

Wij hebben ons uiterste best gedaan om onze parken van een goede dekking en snel netwerk te voorzien, maar 100% dekking kunnen wij helaas niet garanderen. Soms kan het gebruik door anderen, het weer of bijvoorbeeld de isolatie van de caravan of camper invloed hebben op deze dekking. Als gebruiker van het Molecaten WiFi-netwerk ben je zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van je apparaat. Wij adviseren je gebruik te maken van een firewall en een VPN of soortgelijke dienst.