Molecaten campings en vakantieparken aan zee en kust

Een vakantie aan zee in Zuid-Holland en Zeeland

Een vakantie op een camping aan zee in Nederland, dat staat bij velen op het verlanglijstje. Zoek niet verder! Molecaten heeft prachtige campings aan zee en kust in Zuid-Holland en Zeeland. Zeeuws-Vlaanderen, Schouwen-Duiveland (Zeeland), het eiland Voorne-Putten en Katwijk aan Zee (Zuid-Holland) zijn fantastische bestemmingen voor een heerlijke lange strandvakantie of weekendje uitwaaien aan zee. 

Dus, voor een vakantie aan zee hoef je helemaal niet ver weg! Kies voor een vakantiehuis of camping aan zee en geniet van je verblijf aan de kust... De kilometerslange stranden lopen geleidelijk af in zee; plezierig voor de kleintjes dus! De strandpaviljoens en de prachtige duingebieden dragen bij aan het ‘helemaal weg’ gevoel. Laat die strandvakantie in Nederland maar beginnen!

Voordeelacties


Bekijk ook: Strandhuisjes Vakantiehuisje aan zee Chalet aan zee Ingerichte tent aan zee Kampeer-cabin aan zee Huurcaravan aan zee Kamperen aan zee Camperplaats aan zee

Molecaten campings en vakantieparken aan zee

Noordduinen

Duin- en Bollenstreek

Het perfecte park met zwembad in Katwijk aan Zee voor wie luieren op het strand graag afwisselt met wandelen door de duinen, een bezoek aan de bollenvelden, Keukenhof (voorjaar) en mooie historische steden. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk park

Waterbos

Zuid-Hollandse Eilanden

Het Voornes Duin en het strand zijn hier bij Rockanje hét speelparadijs voor kinderen. Al zijn de speeltuin en het zwembad op het park ook favoriet! In het voor- en najaar is Waterbos de plek voor rustzoekers. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk park

Rondeweibos

Zuid-Hollandse Eilanden

Een gezellig park aan zee met zwembad en ruim plaats voor vaste plaatsen in Rockanje. Al wandelend via het duinpad bereik je het mooie strand. In de schoolvakanties bruist het hier van activiteiten! Huisdieren toegestaan.

Bekijk park

Van Iterson

Zuid-Hollandse Eilanden

Je eigen ‘thuis’ aan zee; dat is Van Iterson! Hier geniet je van jullie tweede huis op loopafstand van zee, duin en het centrum van Rockanje. Kom kijken naar de vrije vaste plaatsen voor jouw eigen chalet en occasions. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk park

Wijde Blick

Schouwen-Duiveland

Kom strandhoppen in Renesse, Zeeland! Bij Wijde Blick vind je fantastische familie-, natuur- en watersportstranden. Tussendoor een plons in ons zwembad of genieten in een Zeeuws dorpje is ook fijn. Huisdieren toegestaan.

Bekijk park

Waterdunen

Zeeuws-Vlaanderen

Prikkel je zintuigen en ervaar de vrijheid van Waterdunen! Je verblijft midden in een getijdenlandschap waar vele vogelsoorten zich nestelen en net als jij nieuwe energie komen opdoen. En ook het strand is heel dichtbij! Huisdieren toegestaan.

Bekijk park

Hoogduin

Zeeuws-Vlaanderen

De ligging direct achter het hoge duin is fantastisch! Vanaf de top overzie je het Zeeuwse boerenland, Cadzand (en Knokke iets verderop), Fun & Beachsports op het strand én onze strandslaaphuisjes! Huisdieren toegestaan.

Bekijk park