De allermooiste huisjes voor de herfstvakantie boek je bij Molecaten!

Er gebeurt iets bijzonders buiten...


De herfst is te mooi om ongezien te laten!

Herfst! Een prachtig jaargetijde voor een weekendje weg of herfstvakantie in een bungalow, chalet of in je eigen caravan. Moeten de dikke jassen al aan of krijgen we een herfstvakantie die nazomers aanvoelt... De bossen in Brabant, op de Utrechtse Heuvelrug, de Veluwe en in Drenthe kleuren goudgeel en overal zie je weer de mooiste paddenstoelen! Liever uitwaaien aan zee en achter het glas van een strandtent genieten van de herfstzon? De Zeeuwse of Zuid-Hollandse kust is ook een uitstekende keuze voor een herfstvakantie!

Molecaten biedt de mooiste herfstvakanties!

Voor wie op zoek is naar een herfstvakantie in een bungalow of chalet in het bos of aan zee zit bij Molecaten helemaal goed. Fervent kampeerder? Bijna al onze campings zijn in de herfstvakantie nog open!

Ook goed om te weten voor de herfstvakantie:

Voordeelacties

Kies je verblijf en boek je herfstvakantie online!

Bungalow

Een bungalow bij Molecaten is een heerlijk vakantiehuis met al het comfort en gemak van thuis. Alle te huren bungalows hebben een fijne eettafel voor o.a. een lekker lang ontbijt, een zithoek met tv, WiFi tegen betaling, complete keuken en een terras met tuinmeubilair. Alle slaapkamers zijn voorzien van goede (boxspring) bedden!


Aankomst op vrijdag 29 oktober
Aankomst op zaterdag 30 oktober

Chalet

Een chalet bij Molecaten is een comfortabel ingerichte accommodatie met bijna altijd een veranda. Niets zo fijn als lekker buiten leven! Dit knusse vakantiehuis biedt alle comfort en gemak van thuis. Alle te huren chalets hebben een compleet ingerichte keuken, eet- en zithoek met tv, WiFi tegen betaling, badkamer en tuinmeubilair.


Aankomst op vrijdag 29 oktober
Aankomst op zaterdag 30 oktober

Huurcaravan

Een huurcaravan bij Molecaten is een comfortabele accommodatie! De huurcaravans zijn ingericht met o.a. woon-/eetkamer met tv en elektrische verwarming, compleet ingerichte open keuken, toilet en badkamer. Een huurcaravan vakantie is een fijne voordelige vakantie!


Aankomst op vrijdag 29 oktober
Aankomst op zaterdag 30 oktober

Kampeerplaats

Kamperen op de allerleukste camping? Die camping vind je bij Molecaten! Of je nu komt kamperen met je trekkerstent, tipi, tunneltent, vouwwagen of caravan: voor iedere kampeerfan hebben we een passende kampeerplaats. Goed om te weten: hoe langer je kampeert bij Molecaten des te voordeliger je vakantie wordt!


Aankomst op vrijdag 29 oktober
Aankomst op zaterdag 30 oktober
Aankomst op zondag 31 oktober

Camperplaats

Op vakantie met de camper, dat geeft een heerlijk vrij gevoel. Ook voor een campervakantie moet je bij Molecaten zijn. Op de camperplaats ben je altijd voorzien van elektra en water. Goed om te weten: hoe langer je met je camper bij Molecaten verblijft des te voordeliger je vakantie wordt!


Aankomst op vrijdag 29 oktober
Aankomst op zaterdag 30 oktober
Aankomst op zondag 31 oktober