Molecaten campings & vakantieparken in Drenthe

Een paradijs voor natuurliefhebbers, avonturiers en durfals

Tijdens een vakantie in Drenthe ervaar je een fijne mix van pure rust en verrassende afleiding. Een camping of vakantiepark in Drenthe is de ideale uitvalsbais om de diverse omgeving te verkennen. De natuurgebieden kennen een bijzonder rijke historie en een veelzijdigheid aan bossen, heidevelden, zandverstuivingen en meren. Al fietsend (doe mee met de Fiets4Daagse!), wandelend of vanaf de rug van een paard zul je de mooiste plekjes ontdekken. Na uren struinen door de natuur is het goed toeven op een terrasje in een Drents brinkdorp of is een duik in één van de vele recreatieplassen een mooie afsluiter van de dag!

Met kinderen naar Drenthe?

Molecaten Outdoor Drenthe (bij Kuierpad), Het boomkroonpad in Drouwen, Wildlands Adventure Zoo in Emmen, het gevangenismuseum in Veenhuizen, een bezoek aan een schaapskooi, paardrijden of op je rug in het gras naar de sterren kijken... Drenthe is voor kids een pure ontdekking.

Molecaten campings en vakantieparken in Drenthe

Het Landschap

Drents-Friese Wold

Hier in het Drents-Friese Wold en buurtschap Wateren (bij Diever) krijgt de natuur alle ruimte. Stoere 'buiten' kinderen, natuurliefhebbers en actievelingen zitten hier goed. Er is een fijn zwembad en speelvijver! Huisdieren toegestaan.

Bekijk park

Kuierpad

Drentse Hooglanden

Ervaar de mix van pure rust én avontuur! Op Kuierpad in Wezuperbrug (bij Emmen) is zoveel te doen: klimmen, skiën, zwemmen. Je hoeft het park niet af, maar zou het wel doen. De Hondsrug (UNESCO) is prachtig! Huisdieren toegestaan.

Bekijk park