Huisdier mee
Zoek & Boek - alle parken -

Op vakantie met je hond? Huisdieren zijn welkom!

Al onze 'huisdier toegestaan' campings en vakantieparken op een rij.

Maakt jouw huisdier deel uit van het gezin en gaat je trouwe viervoeter altijd mee op vakantie? Wij begrijpen goed dat het leuk is om samen met je huisdier de vakanties door te brengen. Wordt het een vakantie met je hond naar Zeeland of misschien wel de Veluwe? Heerlijk rennen over het strand, een lange wandeling door de bossen... en voldaan terugkeren bij je vakantiehuisje, chalet, huurcaravan, kampeer cabin of eigen tent/caravan. Huisdieren (max. 2 per kampeerplek of huuraccommodatie) zijn op een groot aantal parken* van Molecaten van harte welkom. Wat dacht je van een huisje huren of kamperen op een huisdierveld? Ervaar het op een Molecaten vakantiepark met hond!

Voordeelacties

Kom met je huisdier kamperen of iets huren in de bossen, aan het Veluwemeer of aan de kust.

Comfortplaats tot 105m2 huisdierveld kamperen Molecaten Park Hoogduin 01

  • je huisdier je kampeermaatje? Bij Molecaten heb je keuze uit campings aan zee, in de bossen of aan het Veluwemeer.
  • op Hoogduin en Flevostrand zijn er speciale huisdiervelden. Op al onze andere campings* staan gasten met of zonder huisdieren bij elkaar op een veld; net als bij je thuis in de straat.
  • per kampeerplaats zijn max. 2 huisdieren toegestaan (tegen betaling)
Boek nu
Omgeving Molecaten parken Breskens Cadzand 35 strand met huisdier

  • lekker rennen door de bossen, zwemmen in zee of mee op de boot... ook een huisdier geniet daarvan!
  • ​boek een fijn vakantiehuisje, chalet, ingerichte tent of kameer cabin op één van onze parken* in Nederland of kies eens voor Hongarije!
  • per accommodatie zijn max. 2 huisdieren toegestaan (tegen betaling)
Boek nu
* Kijk bij het park van je voorkeur of je huisdier welkom is op de kampeerplaats of in de accommodatie. Op Molecaten parken Noordduinen, Waterbos, Van Iterson en Bosbad Hoeven zijn op het gehele park geen huisdieren toegestaan.