Strandhuisjes bij Molecaten

Huur een strandhuisje en ervaar een ultiem verblijf aan zee!

De vijftien 6-persoons strandhuisjes staan ieder jaar van begin maart tot eind oktober op het strand bij Molecaten Park Hoogduin. Tijdens je korte of lange vakantie in een strandhuisje heb je een fenomenaal uitzicht op het strand, de zee, de fantastische luchten! Een strandhuisje huren bij Molecaten is in zowel de lente, de zomer of de herfst een ervaring om nooit te vergeten. Verwen jezelf met een strandhuisjes-verblijf en boek nu jouw actieve, romantische of relax vakantie aan zee! Ook leuk: huisdieren zijn welkom in onze strandhuisjes!

Wacht niet te lang met boeken van je strandhuisje, want er zijn er slechts vijftien te huur!

Je kunt jezelf vast voorstellen dat de strandhuisjes enorm geliefd zijn. Reserveer jouw strandhuisje daarom op tijd! Dat loont ook, want Molecaten heeft jaarlijks een leuke snelle beslissers korting. Lees alles over deze voordeelactie!

Ben je toch te laat met het reserveren van jouw vakantie, weekendje weg of midweek tussendoor in een strandhuisje? Bekijk dan onze andere mooie vakantieparken met accommodaties achter de duinen op loop- en fietsafstand van strand en zee!

Bekijk hier onze strandhuisjes en boek online!

6 persoons Strandhuisje

Hoogduin, Cadzand, Zeeuws-Vlaanderen

  • design strandhuisje, ca. 25 m² (exclusief veranda)
  • slapen op het strand met panoramisch uitzicht!
  • huisdieren toegestaan
Bekijk & boek