Huren of kamperen op Molecaten Park Landgoed Molecaten

Huren of kamperen in Hattem, Veluwe, Gelderland

De vakantiehuisjes op Landgoed Molecaten zijn bijzonder sfeervol en helemaal van hout! De mooie houten keuken, de bedden en de wastafel in de badkamer zijn eigenhandig gemaakt. Kom genieten van dit unieke plekje in de bossen van de Veluwe! Huisdieren zijn welkom in bungalow 't Bos-huus.

Bekijk & boek

De ruime kampeerplaatsen worden omlijst door loof- en naaldbomen en bieden je alle privacy. Midden op de kampeervelden is er veel ruimte voor kinderen. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Camperaars zijn van harte welkom op Landgoed Molecaten! Vanaf de camping kun je het mooie vestingstadje Hattem bezoeken of genieten van de rust en natuur op het landgoed. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek
Basisplaats kamperen Molecaten Park Landgoed Molecaten 12

Houd je ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op camping Landgoed Molecaten. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Met een seizoenplaats op Molecaten Park Landgoed Molecaten kampeer je het hele kampeerseizoen lang op een prachtige plek op de Veluwe. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Voor wie buitengewoon wil genieten van de omgeving en elkaar; kies voor een vaste staanplaats op Molecaten Park Landgoed Molecaten. Met een eigen tweede thuis geniet je maximaal van je vrije tijd!

Meer info
Basisplaats kamperen Molecaten Park Landgoed Molecaten 14

Nu direct weg? Vind hier je last minute vakantie of weekendje weg naar Molecaten Park Landgoed Molecaten in Hanzestad Hattem op de Veluwe.

Bekijk & boek
Molecaten Park Landgoed Molecaten 01 kamperen kinderen

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies je vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met je eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Molecaten logo

Landgoed Molecaten

Koeweg 1

8051 PM Hattem