Evenementenkalender in de omgeving van Molecaten Park Waterdunen

Bekijk alle evenementen in de omgeving

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf in Zeeuws-Vlaanderen? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

mei 2024

1 maart t/m 26 mei

Tentoonstelling: Zwin, wij werken aan topnatuur!, Knokke-heist

Laat je verwonderen door de tentoonstelling over natuurherstelprojecten.

Lees meer >
25 mei

Bunkertochten , Groede

Tijdens de Bunkertocht van circa één uur vertelt de gids hoe Duitse militairen tijdens de oorlog hebben gewerkt en geleefd. Een aantal bunkers zijn van binnen te bewonderen. Neem een zaklampje mee, want dat maakt de ontdekkingstocht compleet! Deelname aan de Bunkertocht bedraagt € 4,- p.p. voor kinderen en € 7,- p.p. voor personen van 13 jaar en ouder. In het voor- en naseizoen verzorgt de gids de bunkertocht in het nederlands en past zich eventueel aan naar de samenstelling van de groep. In juli en augustus is er zowel een Nederlandstalige als Duitstalige bunkertocht. Meld je op de dag van de Bunkertocht minimaal 5 minuten voor aanvang bij het startpunt bij de bunker voor 't Hoofdkwartier.

Lees meer >
25 mei

Meerminnefeesten, Waterlandkerkje

Dit jaar bestaat Waterlandkerkje 350 jaar. Dat belooft een groot feest te worden tijdens de meerminnefeesten! Een dag vol met sport en spel voor jong en oud, rommelmarkt, live muziek en trekkers.

Lees meer >
25 mei

Hulpverlenersdag, Terneuzen

Ontdek wat het werk van hulpverleners inhoudt. Verschillende organisaties zijn op Hulpverlenersdag aanwezig, zoals de Politie, Brandweer en het Rode Kruis.

25 mei

Theaterfietstocht Waterlandkerkje, Waterlandkerkje

Een theaterfietstocht met acteur/verteller Ferini. Een route van ca. 7 km met onderweg verhalen, poëzie, liedjes en gegrinnik. 

Lees meer >
26 mei

Hulst Dweilt, Hulst

Allerlei dweilbandjes struinen door het centrum van Hulst.

26 mei

Huiskamerconcerten Cadzand, Cadzand

Een keur aan acts op vele plekken in het dorp, waaronder natuurlijk veel huizen en tuinen, maar ook horeca, de molen en de kerk. Elk half uur optredens van 20 minuten. Zo beleef je maximaal zes acts. Je moet dus kiezen! 

Lees meer >
29 mei t/m 1 juni

d'Oekse Feesten, Hoek

Dorpsfeest op het molenplein in Hoek.

Lees meer >
31 mei en 1 juni

VESTROCK , Hulst

Festival met een unieke line-up aan artiesten. Het evenement vindt plaats aan de Stationsweg in de Zeeuws Vlaamse vestingstad Hulst, op een prachtig eiland in de Buitenvest.

Lees meer >