Huren of kamperen op Molecaten Park Waterbos

Huren of kamperen in Rockanje, Zuid-Hollandse Eilanden, Zuid-Holland

Molecaten Park Waterbos is een heerlijke plek voor strand en natuurliefhebbers. De chalets staan rondom een veld, waardoor kinderen al snel samen spelen en je zelf van een drankje of boek geniet.

Bekijk & boek

Met een verblijf in een huurcaravan op Waterbos ben je voorzien van alle gemak voor een vakantie aan zee. De huurcaravans staan gegroepeerd vlakbij het grote speelveld.

Bekijk & boek

Super luxe, en toch op en top kamperen; glamping noemen we dat. De compleet ingerichte Safaritent staat op strandzand, zandkastelen bouwen kan direct voor de ingerichte tent!

Bekijk & boek

'Glamping' aan de kust! Kom verblijven in één van onze trendy en luxe kampeer cabins. De kampeer cabin heeft de sfeer van een tent, maar biedt alle comfort en luxe van een cabin.

Bekijk & boek

De grote vijver en het laantje naar het buitenzwembad zijn sfeerbepalend voor camping Waterbos. De kampeervelden met basis-, comfort- en comfortplusplaatsen zijn mooi gesitueerd.

Bekijk & boek

Op campervakantie langs de Noordzeekust en Voornes Duin? Op Waterbos plaats je jouw camper op ruime en verharde camperplaatsen op loopafstand van zee.

Bekijk & boek
Comfortplaats kamperen Molecaten Park Waterbos 02

Houd je ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op camping Waterbos. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Met een seizoenplaats op Molecaten Park Waterbos kampeer je het hele kampeerseizoen lang op een prachtige plek aan zee. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Voor wie buitengewoon wil genieten van de omgeving en elkaar; kies voor een vaste staanplaats op Molecaten Park Waterbos. Met een eigen tweede thuis geniet je maximaal van je vrije tijd!

Meer info
4pers chalet Duinhuisje Molecaten Park Waterbos 06

Nu direct weg? Vind hier je last minute vakantie of weekendje weg naar Molecaten Park Waterbos aan de Zuid-Hollandse kust.

Bekijk & boek

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies je vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met je eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Molecaten logo

Waterbos

Duinrand 11

3235 CC Rockanje