In de omgeving van Molecaten Park Van Iterson, Rockanje

Een veelzijdig landje tussen Rotterdam en Haringvliet

Kilometers strand! De verschillende typen stranden van het eiland Voorne-Putten vormen een bijzondere kustlijn met vele karakters. Voor iedereen die van water of gezellige drukte houdt, maar ook voor mensen die rust en stilte zoeken, bieden de 10 kilometer lange stranden van Oostvoorne tot de Haringvlietsluizen volop strandvertier. Inclusief het Slufterstrand op de Maasvlakte met zijn zeer brede zandstrand - waar zeehonden zonnebaden - en ruige golven!

De zandbanken voor het strand van Rockanje zorgen voor een rustige zee, zodat kinderen veilig aan de rand van het water kunnen spelen. Eiland Voorne-Putten biedt ook volop mogelijkheden voor actieve recreatie als wandelen, fietsen en watersporten. Zeil-, surf- en duikmogelijkheden te over!
Brielle en Hellevoetsluis zijn er voor de leuke winkels en goede restaurants.

Bekijk onze tips voor dagjes uit tijdens je verblijf op Molecaten Park Van Iterson.
Geitenboerderij De Mekkerstee 1

Naar het strand, strand, strand.., dat is wat kinderen hier het liefst doen. Maar de omgeving heeft ook ander leuks te bieden, zoals diverse musea, speel- en pretparken, dierenparken en andere mogelijkheden voor een gezellig dagje uit.

Meer info
Omgeving Rockanje 23a suppen

Eiland Voorne-Putten biedt fantastische mogelijkheden voor (sportieve)activiteiten. Van uitwaaien op het strand tot (kite)surfen op het Maasvlaktestrand!

Meer info
Hellevoetsluis 1

Bezoek in de regio de kleine musea en de historische vestingplaatsen Brielle en Hellevoetsluis; ook leuk om even te winkelen. Wereldstad Rotterdam ligt op slechts een half uur rijden!

Meer info
Omgeving Rockanje 24 strand

Natuurlijk op het strand en van de zee, maar er zijn meer fijne plekjes waar het goed ontspannen is met de hele familie!

Meer info

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op de Zuid-Hollandse Eilanden? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan.

Meer info