In de omgeving van Molecaten Park Noordduinen, Katwijk aan Zee

De Duin- & Bollenstreek; oer-Hollands

Strandgangers, natuurliefhebbers en cultuur snuivers… iedereen heeft de tijd van zijn leven in de Duin- & Bollenstreek bij Katwijk aan Zee! In deze regio wissel je een dagje luieren op het strand moeiteloos af met een wandeling door duingebied Coepelduin of een bezoek aan Nederlands mooiste historische steden als Leiden, Haarlem en Delft. Kom er beslist ook eens in het voorjaar. Want de omgeving van Katwijk aan Zee is de onbetwiste winnaar op bloemengebied. In de lente zijn de kleurrijke bloemenvelden hier attractie nummer één en is een bezoek aan de Keukenhof een echte aanrader!

Kunstenaarsdorp Katwijk

Natuurlijk kom je voor heerlijk struinen over het strand, beklimmen van de vuurtoren en fietsen door de duinen. Maar geniet ook van de gezelligheid in het oude vissersdorp Katwijk! Neem er een kijkje in het Katwijks Museum met een fraaie collectie van schilders die ooit in Katwijk werkten. De kust bij Katwijk was een grote inspiratiebron voor vele grote meesters. Schuilt er in jou ook een kunstenaar?

Bekijk onze tips voor dagjes uit tijdens je verblijf op Molecaten Park Noordduinen.
Duinrell Attractiepark 1

Leerzaam, spannend, leuk of juist actief. Voor kinderen valt er genoeg te beleven in één van de vele attractie- en/of dierenparken in de omgeving.

Meer info
Omgeving Molecaten Park Noordduinen 07

De prachtige natuur van Katwijk aan Zee en omgeving biedt vele mogelijkheden voor een fiets- of wandeltocht.

Meer info
Keukenhof 1

Zin in een bezoekje aan een van de grote steden van Nederland? Naast urenlang winkelplezier, bieden de steden ook verschillende bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Meer info
Strandpaviljoen 1

Maak een ontspannen wandeling over het strand en sluit af met een drankje in één van de vele strandpaviljoens op het strand. Of breng een bezoek aan één van de grote steden voor een dagje shoppen.

Meer info
Omgeving Molecaten Park Noordduinen 15

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op Molecaten Park Noordduinen? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. 

Meer info