In de omgeving van Molecaten Park Hoogduin

Tips voor een dagje uit in een 'landje apart'.

Zeeuws-Vlaanderen is cultuur en traditie in oude dorpen en Bourgondische gezelligheid, maar bovenal zee- en strandplezier! Wie wil er nu niet lekker luieren in één van de vele strandpaviljoens, vliegeren op het strand, rennen over het duin of een verfrissende duik nemen in zee? Dat is vakantie in Zeeuws-Vlaanderen! Zeeuws-Vlaanderen is er ook voor het gezellige 'shoppen'. In de maanden juli en augustus worden in de badplaatsen en koopstadjes avondmarkten en braderieën gehouden.

Strand, zee en duinen maken kinderen onvermoeid. Echte 'surfdudes' doen mee aan de 'Fun & Beach sports' (o.a. blokarten, golf- of kitesurfen) van Moio Beach... ook leuk voor volwassenen!

Molecaten Park Hoogduin ligt niet ver van de Belgische grens. Ideaal voor het maken van uitstapjes naar de gezellige Belgische steden. Geniet van de romantiek en chocola in Brugge, mondaine strandpaviljoens en winkelen in Knokke en talrijke musea en historische monumenten in Antwerpen. Nagenieten doe je met een overheerlijke 'pint'.
BoudewijnSeaparkBrugge 1

Naast zwemmen in zee, rennen over het duin en haaientanden zoeken op het strand kun je met de (klein)kinderen nog veel meer leuke dingen ondernemen.

Meer info
Omgeving Molecaten Park Hoogduin 10 fietsen

Fietsen van dorpje naar dorpje, wandelen door de duinen of stoerder; ga blokarten of golfsurfen! Er is voor iedereen wel een activiteit in de buurt.

Meer info
ZeeuwsMaritiemMuZEEum 1

Het is er heerlijk struinen door Zeeuwse dorpjes als Oostburg, IJzendijke en Retranchement. Bezoek ook één van de maritieme musea!

Meer info
Omgeving Molecaten Park Hoogduin 25 hond wandelen

Het uitzicht over het strand en de zilte zeelucht doet iedereen goed. De vogel- en schelpenkaart maken een wandeling extra interessant! Maar er zijn meer tips voor fijne ontspanning in de omgeving.

Meer info
Omgeving Molecaten Park Hoogduin 11 breskens

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op Molecaten Park Hoogduin? Bekijk snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan.

Meer info