Huren of kamperen op Molecaten Park Flevostrand

Huren of kamperen in Biddinghuizen, Veluwemeer, Flevoland

Onze chalets op Flevostrand aan het Veluwemeer zijn bijzonder sfeervolle vakantieverblijven. Leuke inrichting, mooi terras, dichtbij de faciliteiten. Huisdieren in enkele chalets toegestaan.

Bekijk & boek

Met een verblijf in een huurcaravan op Flevostrand ben je voorzien van alle gemak voor een fijne voordelige vakantie. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Kom verblijven in één van onze trendy en luxe kampeer cabins. De kampeer cabin heeft de sfeer van een tent, maar biedt alle comfort en luxe van een cabin. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Onze compleet ingerichte Safaritenten zijn er voor wie luxe wil kamperen op Molecaten Park Flevostrand. De Safaritent en Safari Lodge-tent zijn bijzondere en luxe accommodaties. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Flevostrand aan het Veluwemeer is een gezellige familiecamping met ruime open kampeervelden. Je hebt de keus uit kamperen op de binnendijkse camping of de strandcamping direct aan het Veluwemeer. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek
Comfortplaats kamperen Molecaten Park Flevostrand 03

Houd je ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op camping Flevostrand. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Met een seizoenplaats op Molecaten Park Flevostrand kampeer je het hele kampeerseizoen lang op een prachtige plek aan het Veluwemeer. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Voor wie buitengewoon wil genieten van de omgeving en elkaar; kies voor een vaste staanplaats op Molecaten Park Flevostrand. Met een eigen tweede thuis geniet je maximaal van je vrije tijd!

Meer info

Geniet van zeiltochten over de Randmeren en leg aan in Molecaten Jachthaven Flevostrand. Onze jachthaven is voor seizoensgasten én passanten de plezierigste jachthaven aan het Veluwemeer.

Meer info
4pers chalet Karekiet Molecaten Park Flevostrand 01

Nu direct weg? Vind hier je last minute vakantie of weekendje weg naar Molecaten Park Flevostrand aan het Veluwemeer.

Bekijk & boek
Molecaten Park Flevostrand 01 strandcamping Flevostrand

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies je vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met je eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Vaste staanplaats Molecaten Park Kruininger Gors 22

Op dit nieuwe veld Schakel worden 10 ruime kavels gerealiseerd voor nieuwe chalets. Onze collega's van Molecaten Verkoop begeleiden je graag tijdens het aankoopproces.

Meer info
Molecaten logo

Flevostrand

Strandweg 1

8256 RZ Biddinghuizen