Highlights animatieprogramma Molecaten Park Flevostrand

Activiteiten waar je kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2024 heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. We hebben de highlights op een rijtje gezet. 

Foto Marc Luijben Goochelshow 1

Goochelshow met Goochelaar Marc

Zaterdag 20 juli

Goochelaar Marc speelt in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel neemt hij iedereen mee in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden. 
Foto Qui Vive Animal Kingdom

Qui Vive: Animal Kingdom

Dinsdag 23 juli

Baan je een weg omhoog door het spinnenweb om naar beneden te glijden of betreed de stormbaan krokodil en glijd door de bek weer naar buiten. Genoeg geklommen en naar beneden geroetsjt? Speel dan één van de leuke kindergames in junglethema.
Foto Qui Vive Crazy Circus Show

The Crazy Circus show

Vrijdag 26 juli

Deze one man show vol circus- en variétéacts is een spectaculaire ervaring voor jouw gasten. Jongleren, acrobatiek en bijzondere fietsen passeren de revue. Evert van Asselt combineert deze disciplines met veel comedy wat zorgt voor een unieke show voor jong en oud.
Foto Voetbal dart

Voetbal Clinic

Woensdag 31 juli

In deze voetbalclinic worden allerlei skills en trucs gedaan, die je kan gebruiken bij het voetballen. In verschillende groepen ga werken aan je techniek en uithoudingsvermogen.
Foto Kangoojump

KangooJumps

Zaterdag 3 augustus 

Een absolute trend zijn de KangooJumps. In een speelveld wordt basketbal op een geheel eigen ludieke wijze gespeeld. Trek de KangooJumps (schoenen met springveren eronder) aan en jump naar de basket van de tegenstander. Speel de bal over, stuiter naar de overkant en scoor! 
Foto Circus Salto

Circus Salto

Maandag 5 augustus

Al voor het 12e jaar heet Clown Sander jong en oud welkom in zijn Circus Salto. Tijdens deze afwisselende show met veel interactie met het publiek, weet hij iedereen te verwonderen. 
Foto Geer Natuurbeheer

Geer van Natuurbeheer

Woensdag 7 augustus

Tijdens dit mobiele en educatieve spelprogramma neemt onderzoeker Gerard de Vos kinderen mee op een quiz-expeditie rond de wereld. Samen ontdekken ze alles over dieren, insecten, bomen, planten en wat je kunt doen om beter met de aarde om te gaan!
Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Dinsdag 13 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!
Foto Pretparade Wally

Wally's pretparade

Donderdag 15 augustus

Wally, zelf eigenlijk nog een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan en weet met zijn spontane grappige show de kinderen in alle leeftijdsgroepen te vermaken. De show is zeer interactief, dus betekent dat alle kinderen mee kunnen zingen en dansen.
Foto Johnny Valentino

Johnny Valentino

Donderdag 15 augustus

Gezelligheid en een feestje bouwen staan voorop bij Johnny en maakt hij overal een feestje van! Zijn repertoire bestaat uit Hollandse meezingers en Engelse meestampers. Gekleed in zijn ''over de top'' kostuums zet hij feestend en zingend de tent op zijn kop.